Szekszárdi Bormámor
Szekszárdi Bormámor program
Helyszín: szekszárdi pincészet
Osztjuk a véleményt, mi szerint a vörösbor rendszeres fogyasztása különösen jó hatással bír szervezetünkre. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat kis hazánkban, hiszen itt számos terület büszkélkedik a jobbnál jobb borokkal. Csapatunkat a szekszárdi talajon nevelt tőkékből származó borok íz kavalkádja ragadta el, melyet Veletek is szeretnénk megosztani. A város festői részére kalauzolunk el, ahol az Oszkó birtok pincészetében kóstolhatjátok meg a finom borokat jó társaságban és családias hangulatban számos meglepetéssel. Ezt a programot azoknak ajánljuk, akik szeretik a természetet és hangulatos környezetben, kis társaságban merülnének el a borkészítés és termelés információinak minden részletében. A pincében történő italkóstolás mellett kemencés sütés-főzésben vehettek részt, így valóban azt fogyasztjátok vacsorára, ami a saját kezetek által készül el. Ha téged is elvarázsol a vidék friss illata és a bormámor a finom ételek kíséretében, akkor jelentkezz fél napos vidéki programunkra. Ránk számíthatsz egy koccintásra! Vagy többre?
Az Oszkó pincészet:
A birtokra érkezéskor csak ámulunk a családias hangulat teremtette légkörön, a kedves fogadtatásban és a minket körül vevő természet nyugalmában. Az Oszkó házaspár köszöntését követően azonban már rájövünk, hogy ők maguk alkotják ezt a fantasztikus harmóniát, alázatos munkájuk és több évre visszanyúló tudásuk- tapasztalatuk pedig visszaköszön boraik kiemelkedő minőségében. Kedvenc évjáratod a helyszínen meg is vásárolhatod és akár ajándékba is adhatod szeretteidnek. Légy Te is részese a szekszárdi borkóstoló programnak!
Tulajdonosok a birtokról:
"Az Oszkó birtok Szekszárd déli lejtőjén található. 20 éve gondozzuk életünk művét, egy hektáros szőlőnket, melyből vörös és fehér borokat készítünk biodinamikus eljárással. Büszkék vagyunk rá, hogy kémiai vegyszerek hozzáadása nélkül arat sikert évről évre minden egyes üveg, melyet fogyasztásra bocsátunk. Vörös borainkat barrique és ászok hordókban érleljük 24-36 hónapig, ezt követően kerülnek palackba. Főbb kínálatunk Kékfrankos, Cabernet Franc, Olaszrizling."
A Te menüd a borkostolón
- 8 féle szekszárdi bor
- sajt és csokoládé bekészítés az egyes évjáratokhoz
- welcome pálinka
- levendulás limonádé
- közösen elkészített vacsora illetve üdvözlő falatkák: tepertő / tepertőkrém, ropogós kenyér / cipó (vagy pogácsa),
hagyma, paprika
- korlátlan ásványvíz és kávéfogyasztás
100% Elégedettség
Ennek a kurzusnak az eddigi résztvevői 100%-ban elégedetten távoztak tőlünk, így mi is 100%-os garanciát vállalunk arra, hogy receptjeink beválnak, mesés desszerteket készítesz majd és elégedetten távozol tőlünk. Amennyiben ez mégsem így lenne, a következő kurzus díját mi álljuk!
Mit tartalmaz a részvételi díj?
- 5 órás programcsomagot az alábbiak szerint:
- 2 órás pincés borkóstolót 8 féle bor megismerésével
ráadás sajttál és csokoládépárosítás egyes évjáratokhoz - vacsorát (+1 pohár borral), mely közös kemencés / bográcsos sütés- főzés keretében készül el
- welcome rövid ital és levendulás limonádé
- welcome falatkák (tepertő / tepertőkrém, ropogós kenyér / cipó, pogácsa, hagyma, paprika)
- korlátlan ásványvízfogyasztás
- íjászati bemutató és próba (szabadtéri program, így kizárólag jó idő esetén elérhető!)
- meglepetés hagyományőrző program a helyszínen
Utazás és szállás: egyénileg!
A szekszárdi borkóstoló programja:
Időtartam: 5 óra
Érkezés, welcome drink és falatkák:
14:00
- A vacsora közös elkészítése:
14:30-15:15
- Íjászat (csak jó idő esetén) és meglepetés hagyományőrző program:
15:15-15:45
- Indulhat a borkóstoló a pincében:
16:00-18:15
- Vacsora:
18:15-19:00
Információk
Létszám: 6-14 fő
Helyszín: H-Szekszárd
Utazás és szállás: egyénileg
Részvételi díj: 22. 900 HUF / fő